60%

Spar op til

Nelly: Kæmpe udsalg spar op til 60%

Nelly holder lige nu kæmpe udsalg og du kan spare helt op til 60% på jeans, kjoler, sko og meget mere.

70%

Spar op til

Nelly: Spar op til 70% på Nly Trend

Spar lige nu op til 70% rabat på tøj fra Nly Trend. Tid til at trendbooste looket? Lige nu får du op til 70% på udvalgte godbidder fra NLY Trend.

200kr.

Spar

Nelly: Spar 200 kr. på NLY Eve

Få styr på kjolen op til forårets og sommerens fester. Du får 200 kr i rabat, når du køber NLY Eve for 500 kr eller mere! Forkæl dig selv med fantastiske styles. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud.

20%

Rabatkode

Nelly: Spar 20%

Nelly giver dig lige nu 20% rabat på alle forårsnyheder. Benyt denne rabatkode i kassen og få 20% rabat på alt fra Vero moda, Only og Vila

20%

Tilbud

Nelly: Spar 20% på alle toppe

Kun i dag kan du nu få 20% rabat på udvalgte toppe fra Nelly. Skynd dig ind og shop alle favoritterne på Nelly.ocom

15%

Rabatkode

Nelly: Spar yderligere 15%

Så er det sidste chance! Der er 24 timer tilbage af udsalget og du kan derfor lige nu spare yderligere 15% på allerede nedsatte varer hos Nelly.

20%

Rabatkode

Nelly: Spar 20% ekstra kun i dag!

Kun i dag! Spar 20% rabat på allerede nedsatte varer fra NLY Trend. Med denne Nelly rabatkode kan du få yderligere 20% ekstra rabat på i forvejen nedsat tøj fra NLY Trend! Så skynd dig ind på Nelly og få et godt tilbud kun i dag.

10%

Ekstra rabat på udsalgsvare

Nelly: Rabatkode 10%

Med denne Nelly rabatkode kan du få yderligere 10% ekstra rabat på i forvejen nedsatte kjoler! Så skynd dig ind på Nelly og få et godt tilbud kun i dag.

80%

Spar op til

Nelly : Spar op til 80%

Tjek de populære bestsellers på toplisten hos Nelly.com og find dit nye outfit allerede i dag! Ved køb over 199kr får du fri fragt på alle produkter du køber i deres webshop.

70%

JULEUDSALG

NELLY: Spar op til 70%

Så lød startskuddet et NELLY´s store juleudsalg. Her kan du spare helt op til 70% på udvalgte varer. Så kig forbi webshoppen og se de mange tilbud.

nelly-christmas-2015

Nelly rabatkode – spar på mode på nettet

Nelly er en af verdens største online modeforhandlere, der forhandler mærkevaretøj til kvinder. Nelly blev lanceret i Sverige i år 2003, og kom til Danmark i år 2008. Siden da har Nelly vokset sig til en af de største online modeforhandlere. Find de seneste nye Nelly rabatkoder her i rabatkodeportalen og benyt den til at opnå gode tilbud, når du handler gennem webshoppen.

Et sandt modemekka

Nellys mål er en ledende aktør inden for mode på nettet til modebevidste kvinder. Nelly sælger fast-fashion og tilbyder en bred vifte af moderelateret indhold, hvilket gør Nelly til et blomstrende modesamfund. De sælger mere end 700 forskellige brands inden for tøj, sko, undertøj, badetøj, accessories, skønhedsprodukter, sportstøj, etc. Deres vision er at blive nummer et i Norden inden for mode online. Det vil de blive ved at tilbyde de nyeste trends indenfor mode og lokke med Nelly rabatkoder hos RabatPiloten.

Nellys kendetegn

Nelly definerer sig selv som trendy, ungdommelig og udadvendt. Nelly leverer de hotteste trends til en ungdommelig målgruppe, der elsker at have det sjovt, er eventyrlystne og fulde af energi. For en Nelly-pige er hverdagen en fest, og hun elsker at dresse up og se fin ud. Med et Nelly tilbud, er der fast fashion til dig, der ikke er bange for at lege med og udfordre mode og trends.

Nellys sortiment

Hos Nelly finder du det meste inden for tøj, accessories, skønhed og sport. Hvad end du søger et par nye løbesko eller en glamourøs festkjole, kan du med et Nelly tilbud finde det, du leder efter. Nelly forhandler et stort udvalg af forskellige mærker såsom NLY Trend, Filippa K, River Island og mange flere. Deres sortiment opdateres dagligt, så skynd dig ind på siden nu og shop de nyeste Nelly tilbud.

Levering

Der leveres varer fragtfrit ved køb for mere end 199 kr. Ellers koster leveringen 45 kr. Leveringstiden er 2-4 arbejdsdage.

Retur- og fortrydelsesret

Hos Nelly har du 14 dage til at returnere dine varer, hvis ikke de levede op til forventningerne. Dette beregnes fra den dag du modtager dine varer. Bemærk at du selv hæfter for returomkostningerne, der koster 39 kr.

Få mere for dine penge med en Nelly rabatkode

Du kan holde dig opdateret på de nyeste trends og tilbud fra Nelly ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev på Nelly. Hos RabatPiloten kan du altid finde de nyeste Nelly rabatkoder, der vil give dig rabatter, når du handler i webshoppen. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din rabatkode, når du betaler for dine varer. Du kan enten holde øje med siden her eller tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig up to date med vores populære Nelly rabatkoder, der løbende opdateres.

NELLY
Butikscore 4.63
(125 votes)

Anbefalet af

Cecilie

View profile

Jeg er 26 år studerende fra København der elsker at shoppe. Som Dealspotter på BT RabatPilot gør jeg mit bedste for at finde for at finde de bedste rabatkoder og tilbud på nettet. Der er ikke noget værre end en rabatkode der ikke virker - derfor tester jeg altid inden jeg lægger det op på siden. God fornøjelse!

Relaterede rabatkoder

Fandt du ikke det du søgte kan vi måske friste med rabatter fra lignende butikker

Vis flere
post

Tilmeld dig vores nyhedbrev!

Gå aldrig glip af en rabatkode eller tilbud fra BT RabatPiloten. Servicen er gratis og vi sender ca. 1-2 mails om måneden.

Tak - du er nu tilmeldt!